Εκδηλώσεις και σεμινάρια έτους 2018

Κατά την διάρκεια του έτους 2018 ήμασταν στην ευχάριστη θέση να διοργανώσουμε μια σειρά από πετυχημένα Εκπαιδευτικά Σεμινάρια σε αρκετές πόλεις της Ελλάδος, με σκοπό την ενημέρωση και την πλήρη κατάρτιση των συνεργατών μας σε ένα Πανελλαδικό Δίκτυο!

Υπό την φροντίδα μας, Σεμινάρια και Εκπαίδευση και στην Ιταλία, με τους αρτιότερους Τεχνικούς της Immergas!

Εκδηλώσεις σε διάφορα σημεία της πόλης και Ενημέρωση των πολιτών για τα τελευταία μοντέλα, με έκδηλο το ενδιαφέρον των καταναλωτών για την αξιοπιστία και το όνομα της Immergas πλέον πρώτης εταιρίας στο χώρο του Φυσικού Αερίου!

Read More

Immergas στην Climatherm 2018

Στην διεθνή έκθεση Climatherm έλαβε μέρος και παρουσίασε καινοτόμες λύσεις και νέα προιόντα η Immergas με μεγάλη επιτυχία. Έγινε παρουσίαση των νέων μοντέλων της Immergas Ιταλίας όπως οι λέβητες συμπύκνωσης Victrix ErP: TERA, EXA, TT, Maior, και οι λέβητες αερίου συμπύκνωσης μεγάλης ισχύος Victrix Pro ΕrP

Μεγάλο ενδιαφέρον υπήρξε για την νέα γενιά υβριδικών συστημάτων MAGIS COMBO της Immergas τα οποία συνδυάζουν τα πλεονεκτήματα του επίτοιχου λέβητα συμπύκνωσης με την Inverter αντλία θερμότητας, προσφέροντας την μέγιστη ενεργειακή απόδοση σε προσιτή όμως τιμή.

Στο περίπτερο παραβρέθηκε και ο πρόεδρος της Immegas Italia κος Amadei, ο οποίος εξήρε την Climatherm, και δήλωσε πολύ ικανοποιημένος που η Immergas, με την πλέον των 50 ετών εμπειρία της στην αγορά της Ιταλίας και της Ευρώπης γενικότερα, εκπροσωπείται εδώ και πολλά χρόνια με συνέπεια και αξιοπιστία από το γκρουπ Metalica AE-Γιόξας ΑΕΕ. Οι εταιρείες Metalica AE & Γιόξας ΑΕΕ,  με γνώμονα την συνεχή προσπάθεια για καινοτομία, ποιότητα, ποικιλία, εξυπηρέτηση, τεχνογνωσία, υποστηρίζουν με αξιόλογα αποθέματα της μεγάλης γκάμας επίτοιχων μονάδων Immergas το δίκτυο διανομής τους, και παρέχουν πλήρη τεχνική υποστήριξη και γνήσια ανταλλακτικά.

Read More