Ποιοι ειμαστε

H Immergas είναι ένας οργανισμός που απασχολεί πάνω από 600 εργαζόμενους και ειδικεύεται στην παραγωγή επίτοιχων και επιδαπέδιων μονάδων αερίου για θέρμανση και ζεστό νερό χρήσης. Ιδρύθηκε το 1964 στο Brescello της Βόρειας Ιταλίας και έκτοτε είναι ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης της Ιταλικής αγοράς.
Σε μια έκταση μεγαλύτερη των 40.000 τμ παράγονται πάνω από 300 διαφορετικά μοντέλα μονάδων, σε 10 γραμμές παραγωγής που τροφοδοτούν τις 5 θυγατρικές εταιρείες στην Ευρώπη, την Ασία, και περισσότερες από 30 αγορές παγκοσμίως έως και τη μακρινή Κίνα.
Την περισυνή χρονιά διατέθησαν περισσότερες από 350.000 μονάδες, αύξηση πάνω από 9% σε σχέση με το προηγούμενο έτος, με συνολικές πωλήσεις άνω των 230 εκατομμυρίων ευρώ.
Η Immergas καλύπτει όλο το στάδιο της παραγωγής της από τον αρχικό σχεδιασμό μέχρι και την εξυπηρέτηση μετά την πώληση με το Πιστοποιητικό Ποιότητας UNI ΕΝ ISO 9001:2008. Η συνεχής εκπαίδευση των μηχανικών και τεχνικών, ο προσανατολισμός στις ανάγκες του πελάτη και η δέσμευση για συνεχή υποστήριξη των προϊόντων της, είναι μερικές αξίες που εκφράζουν το όραμα της Immergas για βελτίωση της ποιότητας ζωής και την προστασία του περιβάλλοντος.
Αυτές οι αξίες εκτιμήθηκαν ιδιαίτερα στην τελική αξιολόγηση και ανάθεση του έργου του Ολυμπιακού χωριού «Αθήνα 2004» στην Immergas, το πρώτο μεγάλο έργο στην χώρα για την εταιρεία, και από τότε και σε πολλά ακόμη ιδιωτικά έργα.
Οι εταιρείες Γιόξας ΑΕΕ και Μετάλικα ΑΕ, επίσημοι αντιπρόσωποι και εισαγωγείς του οίκου για την Ελλάδα, με την πολυετή εμπειρία τους στην αγορά των υδραυλικών και βιομηχανικών ειδών, συμβάλλουν στην πληρέστερη εξυπηρέτηση των πελατών, με σημαντικά αποθέματα σε μονάδες, εξαρτήματα και ανταλλακτικά, after sales service, τεχνογνωσία και τεχνική υποστήριξη.

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ