Αγαπητέ Πελάτη,

 

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε ένα προϊόν Immergas υψηλής ποιότητας ικανό να σας διασφαλίσει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα άνεση και ασφάλεια.

Ως πελάτης της Immergas μπορείτε πάντα να βασίζεστε στην καταρτισμένη και εξουσιοδοτημένη Υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών, που προετοιμάζεται και ενημερώνεται για να σας διασφαλίζει την απρόσκοπτη λειτουργία του λέβητά σας.

Απευθυνθείτε για οποιαδήποτε ανάγκη παρέμβασης και συνήθεις εργασίες συντήρησης στο τεχνικό τμήμα των εταιρειών ΓΙΟΞΑΣ ΑΕΕ και ΜΕΤΑΛΙΚΑ ΑΕ όπου έχουν τα γνήσια ανταλλακτικά και διαθέτουν αναγνωρισµένες γνώσεις, τεχνογνωσία και εμπειρία υψηλού επιπέδου.

Περισσότερες πληροφορίες για την σωστή χρήση και λειτουργία της συσκευής σας θα βρείτε στο site μας. Εκεί μπορείτε να αποκομίσετε χρήσιμες οδηγίες για τη σωστή χρήση της συσκευής σας.

Παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά τα τεχνικά εγχειρίδια και τις συνιστώμενες προφυλάξεις όπως επίσης φροντίστε και για τις απαιτούμενες τακτικές συντηρήσεις ώστε να διασφαλίσετε τη σωστή χρήση της συσκευής σας των οποίων η τήρηση θα επιβεβαιώσει την ικανοποίησή σας για το προϊόν Immergas.

  Serial Number Λέβητα*:

  Μοντέλο*:

  Ημερομηνία Αγοράς*:

  Έντυπο Έναυσης (pdf)*:

  Email*:

  Κατάστημα Αγοράς*:

  Όνομα Κατόχου*:

  Επώνυμο Κατόχου*:

  Διεύθυνση εγκατάστασης*:

  Τηλέφωνο*:

  Έχει εγκατασταθεί μαγνητικό φίλτρο (απολασπωτής); *

  Ονοματεπώνυμο Τεχνικού*:

  Τηλέφωνο Επικοινωνίας Τεχνικού*:

  .Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους όρους της εγγύησης (*) (Οικιακοί & Μεγάλης Ισχύος)

  .Έχω διαβάσει και αποδέχομαι την πολιτική απορρήτου (*)